Over ons
Vierkant achter vers
Ronduit hartelijk
Glimlachen en gisten
Volkoren grof is een optie, volkomen vriendelijk een voorwaarde. Het respect voor de klant staat voorop. Onze loyale medewerkers bedienen je steevast met de glimlach. En krijgen van ons een koekje van eigen deeg. Zo kneden we ons team tot een warme en hechte ploeg met vertrouwde gezichten.
De beste bakker van Pelt? Als we de kranten mogen geloven wel. Wij zien vooral brood in het ondersteunen van lokale verenigingen en samenwerkingen met andere ondernemers. Want zij zijn de gist van onze gemeente. Wist je dat we ons brood kosteloos leveren op kampplaatsen in de buurt?
“ Onze missie? Doodgewone momenten bijzonder maken met huisgemaakte lekkernijen.”
Traditie en toewijding
Hij een bakkers(klein)zoon, zij een ondernemer met een peperkoeken hart. Thomas en Ellen kijken terug op een traditie- en smaakvol parcours, maar blikken tegelijk vooruit. Met een volledig nieuw interieur en de eigentijdse tearoom is bakkerij DeCaré klaar voor de toekomst. Buitengewoon deeglijk!
En mét oog voor mens en maatschappij. We verwerken onze dagelijkse overschotten in Too Good To Go-pakketten en schenken brood aan lokale armoedeorganisaties. Niet-verkochte pistolets gaan naar plaatselijke boeren als veevoer. De strijd tegen voedselverspilling is ons met de paplepel ingegeven.
Nog wat broodkruimels …
Vanwaar de naam van onze bakkerij? Thomas werkte ooit als barman in dancing Carré. Meteen ook de naam van het bekende vierkante abrikozentaartje.
Ellen werkte eerst als weekendhulp in de bakkerij van Thomas. Enkele maanden nadien sloeg de vonk over en zeven jaar later is het nog steeds koek en ei.
Sinds 2020 maken we HOBOS-brood, op basis van het gelijknamige lokale gerstenat. En met het huisbier van frituur ’t Frit Pintje ontwikkelden we een ciabattabroodje.
Vanaf 2023 kan je bij ons ook terecht voor belegde broodjes. Houd onze website en social media in de gaten voor de verschillende takeawayformules!
Bakkerij DeCaré is hofleverancier van de Sint. In aanloop naar 6 december bakken we de lekkerste speculaas met de kinderen uit de streek!
De ‘geheime’ ingrediënten van onze homemade DeCaré-taart? Amandelspijs, woudvruchten of frambozen, slagroom en eiwit.
We vullen onze automaat dagelijks met kraakvers brood. Hier ben je 24 op 24 welkom. Betaal er met Payconiq!